Bandenzagen

Wat is een bandenzaag?

Een bandenzaag is een machine die wordt gebruikt voor het snijden van veel verschillende materiaalsoorten. Het heeft een krachtige motor en is voorzien van een diamantzaagblad. De bandenzaag kan verschillende soorten materiaal, zoals tegels, metaal, asfalt, hout en keramiek snijden. Het is een van de meest veelzijdige machines en wordt vaak gebruikt voor het maken van precisiewerk. De bandenzaag is in het bijzonder geliefd onder de stratenmakers, voor het op maat zagen van trottoirbanden bijvoorbeeld.

K1 PACE 350 bandenzaag op accu

K540I
bandenzaag op accu

K770 bandenzaag 350mm + diamandschijf

TS 420
bandenzaag

Husqvarna bandenzagen

Husqvarna bandenzaagmachines staan bekend om hun krachtige prestaties en betrouwbaarheid. De machines zijn speciaal ontworpen om de meest veeleisende taken aan te kunnen. De Husqvarna bandenzagen zijn ook zeer energie-efficiënt en bieden uitstekende prestaties voor een lange levensduur. Het populairste model is de Husqvarna K970, die leverbaar is met een 350 mm en 400 mm diamantzaagblad.

Steeds meer zie je bandenzagen op accu. Husqvarna biedt de K1 PACE aan, een bandenzaag op accu van topkwaliteit. Wil je meer lezen over bandenzagen op accu?

Stihl bandenzagen

Stihl, je kent ze van de reclames. Stihl is een wereldwijd bekende fabrikant van bandenzagen. De Stihl bandenzagen zijn gemakkelijk te herkennen aan de typeaanduiding met de beginletter ‘TS’. De ontwikkeling bij Stihl staat nooit stil; de fabrikant houdt zich aan de strengste uitstootnormen en heeft daarom de nieuwste technieken toegepast in haar doorslijpers.

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939