Vorige slide
Volgende slide

HUSQVARNA K770 bandenzaag
Ø 350 mm + diamantschijf

De Husqvarna K770 is er natuurlijk ook met een zaagbladdiameter van 350 mm! Deze krachtige allround doorslijper heeft specificaties die hem tot één van de beste doorslijpers op de markt maakt. Uitgerust met een semi-automatisch SmartTension-systeem voor een optimale krachtoverdracht ben je verzekerd van minimale slijtage en maximale levensduur van de riem. Wat de K770 helemaal bijzonder maakt is de uitzonderlijk lage vibratie, wat voor minder belasting en maximale productiviteit zorgt. 

 

De Husqvarna K770 is samengesteld uit decennialange ervaring gecombineerd met input van meer dan 100.000 Husqvarna-gebruikers. Voorzien van alle beproefde kwaliteiten en functies die je in zijn voorgangers bent gaan waarderen, is de K770 de nieuwe standaard. 

€995,-

€1.203,95 Incl btw

Krachtige technologieën

voor optimale prestaties

Dankzij de vernieuwde digitale ontstekingsmodule heeft de K770 een krachtige vonk met geoptimaliseerde timing, wat zorgt voor een gemakkelijke start en efficiënte verbranding. De machine is voorzien van een semi-automatisch SmartTension™ systeem dat zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en verminderde slijtage aan de snaar en zaagarm. Bovendien is het watersysteem perfect afgesteld om precies genoeg water te gebruiken om stof te binden zonder wateroverlast te veroorzaken.

Comfortabel werken

dankzij geavanceerde technologie

De Husqvarna K770 bandenzaag 350mm is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Zo zijn de handgrepen effectief gescheiden van de trillende delen dankzij het ’top of class’ LowVib systeem van Husqvarna. Hierdoor kan er langer worden gewerkt zonder vermoeid te raken.

Duurzaamheid en

betrouwbaarheid

De Husqvarna K770 is voorzien van een vernieuwde magnesium arm met een verbinding van 3 bouten voor een sterke verbinding die nog beter bestand is tegen zwaar gebruik. Daarnaast verwijdert de centrifugale kracht tot 93% van de vervuiling voordat de lucht verder gefilterd wordt, wat betekent dat het luchtfilter minder vaak vervangen hoeft te worden. Bovendien verlaagt de X-Torq® motortechnologie het brandstofverbruik en emissies en zorgt voor een hoog koppel over een breed toerengebied.

Verander de positie

van het diamantblad voor meer flexibiliteit

Het diamantblad van de Husqvarna K770 kan van positie worden veranderd, wat betekent dat er aan de buitenzijde van de machine kan worden gezaagd. Dit vergroot de flexibiliteit van de machine en maakt het gemakkelijker om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken.

Offerte aanvraag

HUSQVARNA K770 bandenzaag 350MM + Diamandschijf

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939