BANDENZAAG HUSQVARNA op ACCU K1 PACE Ø 300MM

Na een jarenlange periode van onderzoeken en ontwikkelen, is hij nu eindelijk op de markt. De K1 PACE van Husqvarna, hét antwoord van ’s werelds marktleider op het gebied van motorzagen op de MXF-COS350 van Milwaukee. Met andere woorden: de eerste bandenzaag op accu van de grootste fabrikant van professionele zaagmachines.

€1.325,00

€1.603,25 Incl btw

Accuzaag Husqvarna

weet van geen ophouden

De K1 Pace van Husqvarna is een bandenzaag op accu die de keuze voor de meest geschikte accu geheel aan de klant zelf overlaat. Wel is de Zweedse topfabrikant heel nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de juiste accu. Je kunt als klant dan ook kiezen uit in ieder geval twee verschillende accu’s. Beide accu’s bieden een spanning van maar liefst 94 volt, waarna je kunt kiezen uit een capaciteit van 4 Ah of maar liefst 8.0 Ah. Welke accu je ook besluit aan te schaffen, de K1 PACE blijft maar doorgaan.

Doorslijper accu

doet niets onder voor bandenzaag met benzinemotor

Dat het Zweedse Husqvarna al vele decennia de scepter zwaait in motorzagenland, wordt je al snel duidelijk als je een blik werpt op deze unieke bandenzaag. Want met het nieuwe accusysteem van de K1 PACE kan deze motorslijper zich meten met de belangrijkste bandenzaag met een benzinemotor van Husqvarna, de K770. Sterker nog, de Zweedse marktleider gaat er prat op dat de K1 PACE dezelfde prestaties biedt als de K770.

Motorslijper op accu

is helemaal klaar voor de toekomst

Tijdens de vele internationale milieutops van de afgelopen jaren zijn veel akkoorden gesloten op het gebied van emissie. De wereld móet schoner, en snel ook. Zo zijn onder meer auto’s met een verbrandingsmotor al binnen tien jaar verleden tijd. In feite zullen straks alle machines met een verbrandingsmotor onder de kap moeten worden vervangen door schonere alternatieven. Het is dan ook niet zo gek dat Husqvarna als wereldmarktleider juist nu al met hun eerste bandenzaag op accu ten tonele verschijnt. Want met de K1 PACE van Husqvarna ben je helemaal voorbereid op een schone en emissievrije toekomst.

Offerte aanvraag

HUSQVARNA K1 PACE 350 BANDENZAAG OP ACCU

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939