Vorige slide
Volgende slide

Husqvarna K540I Bandenzaag op accu

Maak kennis met de Husqvarna K 540i, jouw nieuwe krachtige metgezel voor het nauwkeurig doorslijpen van materialen. Deze accu-aangedreven doorslijpmachine is speciaal geoptimaliseerd voor taken zoals het aanleggen van paden, metselwerk en andere stratenmakers- en hovenierstaken. Met de K 540i ben je verzekerd van topprestaties zonder gedoe met kabels of uitstoot.

Bij inbegrepen

€1.695,00

€2.050,95 Incl btw

Doorslijper met

vernuftige techniek

Wat deze accu-doorslijper onderscheidt, is de X-Halt™-remfunctie, waardoor de gebruiksveiligheid naar een hoger niveau wordt getild. Deze functie zorgt voor een onmiddellijke motorstop, wat bijdraagt aan een veilige bediening. De machine biedt een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding met een optimale balans, waardoor je soepel en nauwkeurig kunt werken.

Accu-bandenzaag

met indrukwekkende slijpdiepte

Met een indrukwekkende slijpdiepte van 100 mm en een instelbare beschermkap, is de K 540i ideaal voor zowel nat als droog slijpen. De speciaal ontwikkelde accubladen met deze slijpdiepte zorgen voor precisie en efficiëntie bij elke snede. Of je nu bezig bent met natte slijpklussen of droog slijpwerk, deze accu-bandenzaag staat voor je klaar.

Bandenzaag op accu

die je gemakkelijk kunt wisselen

Een ander voordeel van de K 540i is het systeem met één accu, waardoor je eenvoudig de accu van het ene naar het andere product kunt verplaatsen zonder je werkzaamheden te onderbreken. Dit maakt het werken met Husqvarna producten nog flexibeler en efficiënter.

Accu-doorslijper

met ergonomisch ontwerp

Bovendien is de K 540i ergonomisch ontworpen, met lage trillingen, waardoor langdurig gebruik comfortabel blijft. En laten we niet vergeten dat deze accu-doorslijper geen CO₂-emissie heeft tijdens het gebruik, waardoor je niet alleen efficiënt, maar ook milieubewust werkt.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige accu-doorslijper die geschikt is voor verschillende klussen, is de Husqvarna K 540i jouw ideale gereedschap. Maak jouw doorslijpwerk nauwkeuriger en efficiënter met de K 540i – de ultieme doorslijper op accu voor de moderne vakman.

Offerte aanvraag

HUSQVARNA K540I Bandenzaag op accu

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939