WeberMT

WEBER VPR700 DC tegeltriller op accu

De Weber MT VPR 700 DC zet een nieuwe standaard in straatwalsen, met zijn vermogen om effectief verdichtingswerk uit te voeren. Ideaal voor zowel binnenruimtes als stedelijke gebieden met strenge emissie-eisen. Deze tegeltriller is met zorg ontworpen voor het verdichten van grote tegels, waarbij de unieke zachte rolbeweging de hoeken en randen van de tegels beschermt. Het is de perfecte keuze voor het aanleggen van grote, vlak afgewerkte stenen, zoals die vaak worden gebruikt voor terrassen en opritten.

€3.850

€4.658,50 Incl btw

Geavanceerde technologie

en gebruiksgemak

De Weber MT VPR 700 DC is een geavanceerde straatwals, ontworpen door Weber MT, een specialist in handgeleide verdichtingsapparatuur. Deze elektrische/batterij-aangedreven machine levert prestaties vergelijkbaar met die van een vergelijkbaar model met een benzinemotor. Speciaal ontwikkeld voor het verdichten van grote tegels, rolt de VPR 700 DC met uitzonderlijke zachtheid over het materiaal, waardoor verschuiving en beschadiging aan de randen worden voorkomen. Dit maakt het een aanbevolen keuze voor fabrikanten van grote, oppervlakte-afgewerkte tegels

Exclusief krachtige,

uniforme accu

De VPR 700 DC blinkt uit met een modulair design en maakt gebruik van een uniforme batterij die compatibel is met alle apparaten in de Weber MT batterijreeks (met uitzondering van de SRE 300). Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je de batterij gemakkelijk en zonder gereedschap kunt verwisselen. De machine is uitgerust met een krachtige Honda Li-ion batterij van 720 Wh, die in slechts 1 uur tot 80% en in 1,5 uur tot 100% kan worden opgeladen, wat de efficiëntie ten goede komt. De intuïtieve bediening en een duidelijke batterij-indicator met zelfdiagnostische functie maken het gebruik nog gemakkelijker. Dit uniforme accusysteem, compatibel met alle elektrische machines van Weber MT, zorgt voor een gestroomlijnde werking, waarbij de batterij snel oplaadt, een handige laadindicator en zelfdiagnostische mogelijkheden biedt, en gemakkelijk zonder gereedschap te verwisselen is.

Typenummer

Specificaties

Gewicht, netto: 177 kg
Basisplaat, breedte x lengte: 72 cm
Hoogte, max / min: 95 cm
Lengte, max / min: 125 cm
Motor: Honda eGX
Motorvermogen: 2,0 kW
Type batterij: Lithium-Ion
Voltage:
Energie-inhoud:
Centrifugale kracht: 14 kN
Frequentie: 100 Hz
Werkingsnelheid: n.v.t.
Hand-/armtrillingen (HAV): < 2.5 m/s2
Gegarandeerd geluidsvermogensniveau, LwA:  dB(A)
Geluidsdrukniveau (bij het oor van de operator), OP: dB(A)

Gerelateerde Producten

WeberMT

type soort

WeberMT

type soort

WeberMT

type soort

WeberMT

type soort

Offerte aanvraag

Weber MT – VPR700 DC accu

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939