WeberMT

Weber CF 2 DC Accu trilplaat (vooruitlopend)

Emmissie arm: geen uitstoot, geen geluid
Emmissievrij bouwen? Weber MT, de specialist in handgeleide verdichtingstechnologie, maakt het mogelijk met de vooruitlopende trilplaat CF 2 DC. Deze accu-aangedreven trilplaat CF 2 DC is voorzien van een krachtige Honda eGX motor.

Qua prestaties en werk resultaten doet de CF 2 DC in geen enkel opzicht onder voor het vergelijkbare model met benzinemotor. Deze heeft dan ook aan de basis gestaan voor de ontwikkeling van de elektrische of accu-aangedreven machine. Bijkomend voordeel is dat de elektrische motor vele malen stiller is dan een benzinemotor. Ideaal wanneer u in een stedelijke omgeving werkt, of in de buurt van scholen of zorginstellingen. Omdat deze vooruitlopende Weber MT Trilplaat CF2 DC geen uitstoot kent en ook geen motorgeluid produceert, kunt u er zelfs inpandig mee werken.

€ 2.850,-

€ 3.448,50 Incl btw

Eén accu voor alle

Weber MT elektrische machines

Weber MT heeft de accu-aangedreven machines zo ontworpen dat alle machines in de Weber MT-accuserie gebruik maken van dezelfde accu. Deze krachtige Honda LI-ION accu is snel opgeladen: binnen het uur tot 80%, na anderhalf uur is de Honda accu zelfs volledig opgeladen. De accu is voorzien van een duidelijk zichtbare laadindicator en zelfdiagnose. Voor het verwisselen van de accu heeft u geen gereedschap nodig.

Comfortabel

in gebruik

De bediening van de CF2 DC trilplaat is eenvoudig en intuïtief; met één druk op de knop start u de motor. De bijzonder trillingsarme handgreep van de CF 2 DC reduceert hand-armtrillingen en maakt comfortabel werken mogelijk. De CF 2 DC is een compacte trilplaat die – ook dankzij de inklapbare stuurboom – gemakkelijk te transporteren is.

Optioneel: voor de Weber trilplaten CF 2 DC en CF 3 DC is een los wielstel verkrijgbaar.

Beschikbare opties

CF2 DC toebehoren

WeberMT

Wielset

Honda accu koffer

Honda Accu

Honda acculader

WeberMT

Pu mat

Specificaties

Gewicht, netto: 81 kg
Basisplaat, breedte x lengte: 450 mm
Hoogte, max / min: 960  mm
Lengte, max / min: 1130  mm
Motor: Honda eGX
Motorvermogen: 1,8 kW
Type batterij: Lithium-Ion
Voltage: 720 Ah
Energie-inhoud: 1.8 kWh
Centrifugale kracht: 15 kN
Frequentie: 95 Hz
Werkingsnelheid: 0–26 m/min
Hand-/armtrillingen (HAV): < 1.9 m/s2
Gegarandeerd geluidsvermogensniveau, LwA: 105 dB(A)

Offerte aanvraag

Weber MT – CF 2 DC ACCU trilplaat

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939