WeberMT

WEBER CR2 DC accu trilplaat

Ontworpen voor funderings- en wegwerkzaamheden

De CR-klasse trilplaten van Weber MT zijn specifiek ontworpen voor zwaarder werk in de funderings- en wegensector. Deze bodemverdichters, met zowel voor- als achteruitloop, leveren uitstekende prestaties voor de meest veeleisende projecten. Deze trilplaat biedt een complete oplossing voor uw verdichtingswerkzaamheden, met de garantie van kwaliteit en duurzaamheid van Weber en Honda. €4.150,00

€5.021,50 Incl btw

Krachtig en milieuvriendelijk

De CR 2 DC, een topproduct in de CR-klasse, wordt aangedreven door een emissievrije, elektrische Honda motor. Deze bodemverdichter levert dezelfde krachtige prestaties als modellen met een benzinemotor maar is daarnaast geluidsstil en uitstootvrij. Dit maakt de CR 2 DC ideaal voor werkzaamheden in stedelijke gebieden, in de buurt van scholen of zorginstellingen, en zelfs voor gebruik binnenshuis.

Lichtgewicht allrounder

voor diverse toepassingen

De Weber CR 2 DC blinkt uit in veelzijdigheid, geschikt voor het verdichten van zand, grind, bestrating en asfalt. Met een centrifugaalkracht van 20 kN is deze bodemverdichter een lichtgewicht allrounder die geen compromissen sluit op het gebied van nauwkeurigheid, dankzij het variabele hydraulische schakelsysteem.

Stabiliteit en Comfort

Uniek aan de CR 2 DC is de speciaal ontworpen grondplaat die uitzonderlijke stabiliteit biedt. De verstelbare geleidestang en lage hand-armtrillingshandgrepen zorgen voor comfortabel gebruik. De krachtige Honda elektrische motor is bovendien beschermd met een robuust frame en kap, wat de levensduur verlengt.

Uniform

Accusysteem

Alle elektrische machines van Weber MT, inclusief de CR 2 DC, zijn compatibel met dezelfde krachtige Honda LI-ION accu. Deze accu is efficiënt in oplaadtijd (tot 80% in een uur, volledig opgeladen na anderhalf uur), voorzien van een laadindicator en zelfdiagnose, en kan zonder gereedschap worden verwisseld.

Weber CR2 accu trilplaat

Specificaties

Gewicht, netto: 137 kg
Basisplaat, breedte x lengte: 450 / 1220 mm
Hoogte, max / min: 1065 / 950 mm
Lengte, max / min: 1215 / 955 mm
Motor: Honda GXE
Motorvermogen: 1.8 kW
Type batterij: Lithium-Ion
Centrifugale kracht: 20 kN
Frequentie: 100 Hz
Werkingsnelheid: 0–21 m/min
Hand-/armtrillingen (HAV): < 1.9 m/s2
Gegarandeerd geluidsvermogensniveau, LwA: 108 dB(A)

Offerte aanvraag

Weber MT – CR2 DC accu elektrische trilplaat

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939