WeberMT

WEBER CF3 DC Accu trilplaat

Met de CF3 DC biedt Weber MT een voorruit lopende trilplaat met batterij aan. De machine heeft een bedrijfsgewicht incl. batterij van 102 kg, een werkbreedte van 50 cm en een centrifugaal kracht van 2,0 kN.

Bij de toegepaste batterij technologie gaat het om een Li-ion batterij met een vermogen van 720 Wh. De compacte batterij en de hoog efficiënte 1,8 kW sterke, borstelloze gelijkstroom elektrische motor GXE 2.0 zijn ontwikkeld door Honda.


€ 2.950,-

€ 3.569,50 Incl btw

Emmissie arm:

geen uitstoot, geen geluid

Emmissievrij bouwen? Weber MT, de specialist in handgeleide verdichtingstechnologie, maakt het mogelijk met de vooruitlopende trilplaat CF 3 DC. Deze accu-aangedreven trilplaat CF 3 DC is voorzien van een krachtige Honda motor.

Qua prestaties en werkresultaten doet de CF 3 DC in geen enkel opzicht onder voor het vergelijkbare model met benzinemotor. Deze heeft dan ook aan de basis gestaan voor de ontwikkeling van de elektrische of accu-aangedreven machine. Bijkomend voordeel is dat de elektrische motor vele malen stiller is dan een benzinemotor. Ideaal wanneer u in een stedelijke omgeving werkt, of in de buurt van scholen of zorginstellingen. Omdat deze vooruitlopende Weber MT Trilplaat CF 3 DC geen uitstoot kent en ook geen motorgeluid produceert, kunt u er zelfs inpandig mee werken.

Comfortabel

in gebruik

De bediening van de CF 3 DC trilplaat is eenvoudig en intuïtief; met één druk op de knop start u de motor. De bijzonder trillingsarme handgreep van de CF 3 DC reduceert hand-armtrillingen en maakt comfortabel werken mogelijk. Hoewel de CF 3 DC een maatje groter is dan de CF 2 DC is het nog steeds een compacte trilplaat die – ook dankzij de inklapbare stuurboom – gemakkelijk te transporteren is.

Optioneel: voor de Weber trilplaten CF 2 DC en CF 3 DC is een los wielstel verkrijgbaar.

Eén accu voor alle

Weber MT elektrische machines

Weber MT heeft de accu-aangedreven machines zo ontworpen dat alle machines in de Weber MT-accuserie gebruik maken van dezelfde accu. Deze krachtige Honda LI-ION accu is snel opgeladen: binnen het uur tot 80%, na anderhalf uur is de Honda accu zelfs volledig opgeladen. De accu is voorzien van een duidelijk zichtbare laadindicator en zelfdiagnose. Voor het verwisselen van de accu heeft u geen gereedschap nodig.

Beschikbare opties

CF3 DC toebehoren

WeberMT

Wielset

Honda accu koffer

Honda Accu

Honda acculader

WeberMT

Pu mat

Typenummer

Specificaties

Gewicht, netto: 102 kg
Basisplaat, breedte x lengte: 500  mm
Hoogte, max / min: 960  mm
Lengte, max / min: 113 mm
Motor: Honda GXE
Motorvermogen: 1,8 kW
Type batterij: Lithium-Ion
Voltage: 720 Ah
Energie-inhoud: 1.8 kWh
Centrifugale kracht: 20 kN
Frequentie: 95 Hz
Werkingsnelheid: 0–26 m/min
Hand-/armtrillingen (HAV): < 2.4 m/s2
Gegarandeerd geluidsvermogensniveau, LwA: 105 dB(A)

Offerte aanvraag

Weber MT – CF3 DC accu

Gebruikte machines

Guldenweg 9B
7051 HT
Varsseveld
 
KvK: 53955781
BTW: NL001862852B79
Iban: NL96SNSB0339439939